VLASTA leden 2015

02.01.2015 14:47

Po pěti měsících Vlasta dosáhl náhradou dvou jídel denně (snídaně a večeře) hmotnosti -20 kg a -19 cm v pase a dále pokračuje již jen na Zdravé snídani jako stabilizační stravovací plán, aby si váhu a kondici udržel napořád. Na snídani a dopoledním pití navíc ještě ušetří! (říjen 2014 - i pouze na Zdravé snídani se dostáváme na -21 kg a -20 cm v pase - chválím Vlastu)

Ahoj Oldo,

budeš se divit, protože i já se divím, že letošní moje vánoce se co do stravování v podstatě nijak nelišily od mých, v právě uplynulém roce nabytých, stravovacích návyků - a to především díky Tobě!

Sice nebyl sníh, ale kopečky v okolí našeho bydliště nikdo neukradl, trekové hůlky rovněž nikdo neukradl, takže jsem se vyřádil "cufús". Teď už ale sjezdovka v blízkosti našeho domu je zasněžená a od včerejška v provozu, takže to bude veselejší.

Oldo, prosím Tě, sděl mi ještě jednou vhodné dávkování nového přípravku Niteworks, avšak na čajové lžičky.

S nástupem nového roku Ti děkuji za Tvůj lví podíl na mém výborném tělesném stavu, mé prozatím setrvalé hmotnosti 75kg a dobrém osobním pocitu čiperného staříka.

Přeji Ti rovněž vše nej-nej-nej.

Vlasta H.

 

Kontakt

Olda Beránek, výživový expert SPOLUPRÁCE na zlepšení vaší kondice, energie, zdravíčka, imunity probíhá ON-LINE +420 739 948 691 olin.008@email.cz